CUPCAKES RED VELVET AMB CREMA DE FORMATGE


Si hi ha un cupcake que es defineix com a típic anglès, és el Red Velvet amb crema de formatge. Un dels seus ingredients és la xocolata, la qual cosa fa que jo en sigui una fan absoluta.
La recepta que jo us proposo, porta una emulsió que no és fàcil de trobar a les cuines, però per a mi s'està convertint en un bàsic juntament amb l'extracte de vainilla bourbon.
Tots dos productes els podeu trobar a qualsevol botiga de rebosteria i un cop els proveu, dubto que els hi busqueu substituts!!

De tota manera, si us fa mandra comprar l'emulsió, podeu substituir-la per colorant vermell. És una bona opció si voleu fer una primera provatura.

Ingredients per a 12 cupcakes:
150 g de farina amb llevat
150 g de sucre normal
55 g de mantega a temperatura ambient
120 ml de buttermilk (al final de la recepta, explico com fer-ho a casa)
1 ou
2 cullerades de cacau en pols sense sucre
1 cullerada d'emulsió Red Velvet (es pot substituir per colorant en gel de color vermell)
1 polsim de sal

Preparació:
Barrejar la farina amb el cacau i reservar.
Batre el sucre juntament amb la mantega fins que quedi una barreja ben integrada. Abocar l'ou prèviament batut i tornar a batre-ho tot. Afegir l'emulsió i el polsim de sal i barrejar de nou. Abocar la buttermilk i remenar-ho tot.
Afegir la farina a cullerades i barrejar fins obtenir una massa ben integrada. Abocar als motllos i coure al forn pre-escalfat a 180 C durant uns 20 minuts.

Ingredients per la crema de formatge:
125 g  de formatge tipus philadelphia (no light)
125 g de mantega a temperatura ambient
150 g de sucre glass

Preparació de la crema de formatge:
Batre la mantega per acabar d'estovar-la i deixar-la com una crema. Afegir el sucre I barrejar uns minuts a velocitat mitja-alta fins a obtenir una crema ben suau. Per últim afegir el formatge de la nevera i barrejar durant uns segons, és a dir, el temps just perquè s'integri. (Si ho allarguem, igual s'acaba tallant)
Ja tenim la crema llesta per decorar els cupcakes.
  

Buttermilk fet a casa:
120 ml de llet
1/2 cullerada de suc de llimona

Barrejar la llet amb el suc de llimona i deixar reposar uns  minuts fins que veíem que la llet queda tallada.
A l'hora d'abocar-ho a la recepta, remenar primer la barreja.



Ummm! Són tan bons com els de xocolata. Si us animeu a fer-los ja em direu!


Comentaris

Entrades populars