dimarts, 1 de maig de 2012

MAGDALENES AMB UN TOC DE TARONJA


(AMB OLI D'OLIVA I LLET DESNATADA)Ja em corregireu si m'equivoco, però, estic segura, que tot sortin de l'escola, no hi ha cap nen que a l'hora de berenar s'hi pugui resistir a una bosseta plena de mini magdalenes quan la mare amb tot el seu carinyo, el va a recollir.

Si a més a més són acabes de fer... Ummmm! Fins i tot hi ha perill d'anar a recolllir als menuts de la casa amb la bossa buida i la boca plena!! 

La recepta d'avui és d'aquelles que aporten un plus. Al utilitzar taronja, és ideal per prevenir refredats. Ara faré publicitat al estil dels anuncis televisius... 

Vitamina C
Cereals
Oli d'oliva 

Vist així, no teniu ganes posar-vos a la cuina per fer aquestes magdalenes tan sanes i equilibrades?Ingredients per 24 mini-magdalenes:
315 grs. de farina amb llevat
120 ml. d'oli d'oliva suau
2 ous a temperatura ambient
200 grs. de sucre
190 ml. de llet desnatada (per allò de mantenir a ratlla el colesterol)
50 ml. de suc de taronja
2 gotes d'aroma de mandarina
ratlladura d'una taronja

Preparació:
Batre els ous amb el sucre fins que la barreja agafi un color blanquinós.
Afegir tots els ingredients mullats: la llet, el suc de taronja, l'aroma i també la ratlladura de taronja i tornar a barrejar. Un cop ben barrejat, afegir la farina i remenar suaument.

Col·locar els papers de fornejar a una safata de mini-magdalenes i abocar la barreja als motllos. Unes dues terceres parts aprox.

Coure al forn uns 20 minuts.