dilluns, 4 de juny de 2012

CUPCAKES DECORATS

...
Cupcakes decorados con flores de azúcarQuan a casa ja comencem a patir quan veiem la bascula, és hora d'esperar alguna invitació familiar per seguir fent postres...
Aquest any he gastat més farina, sucre i mantega que en tota la meva vida. I no és conya, no!
.....
Cuando en casa empezamos a sufrir al ver la bascula, es el momento de esperar alguna invitación familiar para seguir haciendo postres...
Aquesta vegada la recepta és fàcil perquè en el que realment tinc ganes de perdre temps és en la decoració... vull fer alguna rosa.
.....
Esta vez la receta es fácil porque en lo que realmente quiero entretenerme es en la decoración... quiero hacer alguna rosa.Ingredients per les magdalenes:
315 g de farina amb llevat
200 g de sucre
240 ml. de llet
120 ml. d'oli d'oliva suau
2 ous
1 cullerada d'aroma (vainilla, llimona, taronja...)
...
Ingredientes para las magdalenas:
315 grs. de harina con levadura
200 grs. azúcar
240 ml. de leche entera
120 ml. de aceite de oliva suave
2 huevos
1 cucharada de aroma (vainilla, limón, naranja...)
Preparació:

  • Batre els ous i el sucre fins que agafin volum. Afegir l'aroma i la llet i barrejar-ho bé. Després afegir l'oli i acabar de barrejar-ho. Un cop tot lligat, afegir la farina amb moviments envolvents.
  • Coure al forn prèviament escalfat a 180ºC uns 20 minuts.
...
Preparación:
  • Batir los huevos y el azúcar hasta que cojan volumen. Añadir el aroma y la leche y volver a mezclar. Después añadir el aceite y volver a mezclar. Una vez todo ligado, añadir la harina con movimientos envolventes.
  • Hornear a 180ºC unos 20 minutos. (con el horno precalentado)
Decoració:
Fondant blanc
colorants en gel (rosa, lila i verd)
Nonpareils blanques (boletes blanques)
...
Decoración:
Fondant blanco
colorantes en gel (rosa, lila y verde)
Nonpareils blancas (bolitas blancas)

I per acabar, us aconsello que si feu uns cupcakes "divins de la mort" i no voleu patir un accident al transportar-los, compreu capsetes de cartró amb separadors. A part de donar-li un toc més professional, arribaran al destí  sense cap mena de problema!
....
Y para acabar, os aconsejo que si hacéis unos cupcakes "Divinos de la muerte" y no queréis sufrir un accidente al transportarlos, compréis cajas de cartón con separadores. A parte de darles un toque más profesional, llegaran al destino sin problemas!